konflikt og karriere

Varighed: 1 dag


Deltager pris: 8800 DKK. 

Karriererejsen - Fra grus til asfalt


Hvad vil du være når du bliver voksen?


Hvor ofte fik vi ikke det spørgsmål som barn og hvor mange os sidder reelt i det job i dag? Mon ikke de fleste af os, er endt et helt andet sted, men er vi egentlige passagerer eller chauffører på vores egen karriererejse?


Hvordan vælger vi egentlig den rette karriere og vil vi køre på grus eller asfalt på vejen derhen?


Udbyttet på dette inspirationskursus er konkrete værktøjer til at træffe bedre og mere bevidste valg på din karriererejse og skifte den bumlede grusvej ud, med en fin motorvej.


Kurset berører emner som brancheskifte, ledighed, familieliv, uddannelse og kompetenceudvikling og meget meget mere. Kurset lægger op til en del selvrefleksion så et åbent sind er obligatorisk.


Konstruktiv Jobsøgning
Mit jobsøgningskursus er ikke kun nutidiget, men også langt mere ambitiøst end tilsvarende kurser på markedet. Det kan jeg sige, fordi jeg har arbejdet indgående med jobsøgningskurser udbudt i de faglige forbud og fra private aktøre.


For mig handler det om at sætte dig og dine kompetencer i fokus og om at synliggøre netop det du er god til og brænder for. 


Omdrejningspunktet er begrebet værdi, for kender vi ikke værdien af os selv og vores kompetencer er vejen til nyt job både lang og træls. 


Udbyttet er:


 - Et skarpt CV som passer til din profil

 - En personlig og stærk ansøgningsskabelon.

 - En personlig og nærvæende profil tekst

 - En indsigt i en lang række jobsøgningsværktøjer

 - En bedre for forståelse af egne kompetencer


Kurset udbydes både til individer og til grupper.

Varighed: 1 dag


Deltager pris: 8000 DKK. 

Varighed: 1 dag


Deltager pris: 8800 DKK. 

Fra galskab til kollegaskab
Kurset ”Fra galskab til kollegaskab” tager dig på en rejse i et konfliktunivers og de dilemmaer du støder på, på en moderne arbejdsplads, hvor sociale medier, fokus på opkvalificering og et forsat stigende antal stress- sygemeldte har sat sit præg i mange arbejdspladser.


Et gennemgående fokus, er egne roller i en travlt dagligdag, hvor konflikter er næsten uundgåelige. Kurset ligger op til selvrefleksion over egne grænser og mønstre og stiller spørgsmålende:


 - Hvilken kollega er vi egentlig selv?

   og hvad kendetegner en god kollega? 

 

Kurset udbydes både til individer, teams eller afdelinger på arbejdspladser, der vil styrke deres kollegaskab og vende galskab til godt kollegaskab.


Udover en fornyet indsigt i egen roller i kollegiale sammenhænge, vil kursisten ligeså gå derfra med konkredte værktøjer til at forebygge konflikter i hverdagen.

Konflikter på arbejdspladsen”Konflikter på arbejdspladsen” er et unikt udbud, som kombinerer mere traditionel konfliktteori med konkrete mæglingsværktøjer.

Dette gør kursisten i stand til at kunne mægle og rådgive mellem kollegaer og på den måde både forebygge og takle konflikter på arbejdspladsen på en professionel måde.  

 

Kursisten får indsigt i afprøvede og teoretiske understøttede mæglingsværktøjer der kan tages i brug med det sammen.


Deltageren får ydermere kendskab til forskellige konflikttyper, hvilket ruster deltageren til både interne og eksterne konflikter.


Kurset udbydes til både individer og teams der ønsker at sætte et mere nuanceret og seriøst fokus på god trivsel, arbejdsmiljø og kollegaskab. 

Varighed: 1 dag


Deltager pris: 8800 DKK. 

Hvad siger kursisterne?


TAK - for et rigtig godt og givtigt kursus!! Du brugte tid på hver enkelt - én til én - lyttede og gav brugbar feedback - nåede vidt omkring emnet men stadig i et tempo, så alle var med.


Du har en meget behagelig tilgang til undervisning og uddyber på flere måder, så alle kan relatere. Vi var flere, der følte os rigtig godt motiveret efter kurset. Jeg kan kun varmt anbefale andre at deltage i dine kurser! Jeg vil bestemt holde øje, så måske vi ses igen!


Mange hilsner fra Gitte Falch

Konflikt og karriere rådgivning

Copyright 2020 © All Rights Reserved