Varighed: fra 1 dag


Deltager pris: fra 2500 DKK. 

Konflikter på arbejdspladsen”Konflikter på arbejdspladsen” er et unikt udbud, som kombinerer mere traditionel konfliktteori med konkrete mæglingsværktøjer.

Dette gør kursisten i stand til at kunne mægle og rådgive mellem kollegaer og på den måde både forebygge og takle konflikter på arbejdspladsen på en professionel måde.  

 

Kursisten får indsigt i afprøvede og teoretiske understøttede mæglingsværktøjer der kan tages i brug med det sammen.


Deltageren får ydermere kendskab til forskellige konflikttyper, hvilket ruster deltageren til både interne og eksterne konflikter.


Kurset udbydes til både individer og teams der ønsker at sætte et mere nuanceret og seriøst fokus på god trivsel, arbejdsmiljø og kollegaskab.

Konflikter i børnehøjde 
"Konflikter i børnehøjde" henvender sig til børn og unge helt ned til 0. klassetrin og handler om de føleser og adfærd der er forbundet med konflikter og giver en letforstålig indsigt i basal konfliktteori. 


Denne workshop udarbejdes sammen med enten skoleleder eller lærer og tilrettelægges således at det understøtter skoles øvrige arbejde med konflikter, mobning og trivsel.


Konflikter i børnehøjde kommer omkring:


 - Konfliktmægling

 - Konfliktteori

 - Mobning, ensomhed og konflikttyper

 - Hvad betyder ordet STOP? 

 - Egne og andres grænser


Kurset udbydes fra 0. til 10. klassetrin. 

Varighed: Fra 2 lektioner


Pris: Ring for pris  

Varighed: fra 1 dag


Prisen afhænger af antal deltagere

Fra galskab til kollegaskab
Kurset ”Fra galskab til kollegaskab” tager dig på en rejse i et konfliktunivers og de dilemmaer du støder på, på en moderne arbejdsplads, hvor sociale medier, fokus på opkvalificering og et forsat stigende antal stress- sygemeldte har sat sit præg i mange arbejdspladser.


Et gennemgående fokus, er egne roller i en travlt dagligdag, hvor konflikter er næsten uundgåelige. Kurset ligger op til selvrefleksion over egne grænser og mønstre og stiller spørgsmålende:


 - Hvilken kollega er vi egentlig selv?

   og hvad kendetegner en god kollega? 

 

Kurset udbydes både til individer, teams eller afdelinger på arbejdspladser, der vil styrke deres kollegaskab og vende galskab til godt kollegaskab.


Udover en fornyet indsigt i egen roller i kollegiale sammenhænge, vil kursisten ligeså gå derfra med konkredte værktøjer til at forebygge konflikter i hverdagen.

Hvad siger kursisterne?


TAK - for et rigtig godt og givtigt kursus!! Du brugte tid på hver enkelt - én til én - lyttede og gav brugbar feedback - nåede vidt omkring emnet men stadig i et tempo, så alle var med.


Du har en meget behagelig tilgang til undervisning og uddyber på flere måder, så alle kan relatere. Vi var flere, der følte os rigtig godt motiveret efter kurset. Jeg kan kun varmt anbefale andre at deltage i dine kurser! Jeg vil bestemt holde øje, så måske vi ses igen!


Mange hilsner fra Gitte Falch                                            ----------Kære Jeppe. Tak for helt fantastisk kursus i konfkliktmægling og du fik mig til at indse, at jeg ofte ikke er et hak bedre selv, når det kommer til brok og sladder. Din måde at undervise på er levende og nærværende og jeg fik så mange aha oplevelser undervejs og mange tips og trick til håndtering af mig selv og mine kollegaer.


Tak for det og god vind fremover. 


Maria T. Knudsen 

Jeppe Lindahl

Konflikt og karriere rådgivning

CVR. 32500609

Copyright 2020 © All Rights Reserved