Om


Konfliktmægler | Rådgiver 


Jeg hedder Jeppe Lindahl og jeg er uddannet konfliktrådsmægler fra Rigspolitiet og har en baggrund som mediator, vejleder og rådgiver.


Til dagligt er jeg tilknyttet Københavns Politi, hvor jeg mægler i en lang række forskellige straffesager, ligefra vold i nære relationer, til trafikulykker, nabostridigheder, hatecrime, skolesager, bandekonflikter og så videre. 

Et meget spændende og udfordrende arbejde og det er et previlege at mægle i sådanne sager, hvor en forurettet møder sin gerningsperson.  


Ved siden af dette virke, har jeg min egen konsulentvirksomhed, hvor jeg har specialiceret mig i konflikter på arbejdspladsen. 

Med stor kærlighed til karrierevejledning, arbejder jeg ikke kun med konflikter, men også med kollegaskabet, hvilket jeg er ved at skrive en bog om. Denne forventes færdig hen i mod slutningen af 2020 og får titlen "Min røde kollega".


Som frivillig har jeg tidligere været ungerådgiver i Headspace København, men er i dag frivillig mægler i KFUM´s sociale arbejde, hvor jeg mægler i konfliktramte familier.

Konflikt og

Karriere...

Jeppe Lindahl

Konflikt og karriere rådgivning

CVR. 32500609

Copyright 2020 © All Rights Reserved